Že s Lindou nedáme dopustit na nosící oblečení Angel Wings, to už víte od loňského podzimu. Od letošního roku mají ale v nabídce spoustu novinek nejen pro nosnice, ale i pro těhotné a kojící maminky – a dvě z nich jsme s Lindou moc rády vyzkoušely.

Zavinovací svetr „angora“

Materiál: 80 % polyester, 15 % viskóza, 5 % spandex

Velikost: XS

Jak to vidí Lenka:

Že je tohle svetr-vegan? To bych tedy do něj na první dotek vůbec neřekla a spíše bych v něm hledala nějakou ušlechtilou ovečku – opravdu to pocitově vůbec nepůsobí jako umělina a naopak je na těle velmi příjemný. Materiál má jemný chloupek a zejména na namáhaných místech má tendenci žmolkovat (především tedy z vnitřní strany, kde nošenec šoupe nožičkama), což je ale bohužel přirozená vlastnost jakékoliv podobné svetroviny.

Střihově jsme si se svetrem sedly maximálně – moc ráda ho nosím i bez nošence; velikost XS mi na postavě vel. S sedí velmi dobře (materiál je hodně, ale opravdu hodně natahovací), je elegantní a zavinovací střih leccos schová a naopak leccos podpoří. Za mě je to dokonalé řešení pro ty, jejichž nošenci jsou zároveň už i chodci – když dítě vypustíte, tak nemusíte řešit, co se vsadkou, a pořád to vypadá dobře a jako normální kus oblečení (prostě nosící svetr by v tom na první pohled nikdo nehledal).

Jak už jsem zmínila, svetr je hodně natahovací (takže při nošení vzadu ani nemusíte svetr otáčet – prostě ho nasadíte přes nošence a svetr se přizpůsobí), ale pozor, nemá nejmenší tendenci se vytahávat! Nosím ho v poměrně intenzivním režimu s nošencem i bez určitě přes měsíc a i po opakovaném praní stále drží svůj původní tvar – což je dle mého názoru skoro až neuvěřitelné!

A to hlavní – i přes absenci té ovce opravdu výborně zahřeje. Ať už jako mezivrstva, kdy samotná nosící bunda je ještě/už málo, tak jako samostatný svršek pro případ nižších ranních teplot či chladných večerů. Ke svetru si navíc můžete pořídit samostatnou krkokrytku ze stejného materiálu, takže vám bude zase o kousek tepleji. 🙂

Jak to vidí Linda:

Protože se u nás nosí již jen velmi výjimečně, koupila jsem si tento svetr primárně „na pěkno“ a primárně „bez nošence“. Tento odstín růžové totiž naprosto zbožňuji a tak nějak jsem tušila, že bude vypadat výborně i bez nošence a kdyby náhodou nějaký ten nošenec přibyl, tak mám vystaráno, zbytek nosící výbavy jsem totiž už prodala.

Protože tak trošku už AW a jejich velikosti známe, zvolily jsme s Lenkou obě vel. XS a udělaly jsme dobře. Ač nosíme většinu věcí spíše S/M, tento svetr XS sedí parádně a ani dvouleté Emilce z něj nelezou nožičky, což je u svetru tohoto typu v podstatě zázrak. Rozhodně tedy doporučujeme brát o velikost méně, než jste zvyklé.

Jak již zmínila Lenka, svetr je na dotyk heboučký, měkoučký a velmi pružný. Rovněž si můžete pohrát s vázáním a nosit jej na několik způsobů – například zauzlovat vepředu či na boku.

Co se mi v dnešních deštivých dnech líbí moc, je ten příjemný hřejivý, zachumlaný pocit. Na vlahé letní či deštivé večery je tento nosící svetr nepostradatelný společník 🙂

PS. Tento svetr se rozhodně hodí i pro těhotné!

Tento svetr a další produkty zn. Angel Wings najdete na našem e-shopu 🙂

https://eshop.vhadru.cz/12-nosici-obleceni?q=Značka-Angel+Wings

Kojící triko

Velikost: XS, S

Materiál: 95 % viskóza, 5 % spandex

Jak to vidí Lenka:

Já furt tvrdím, že nepotřebuju speciální kojící svršky, protože pro mě je kojící oblečení cokoliv, co není rolák (ach ano, tvrdá realita dlouhodobě kojící matky, co po porodu hodně zhubla… 🙁 ). Čestnou výjimkou budiž toto tričko – má skvělý střih (tento „skorolodičkový“ typ výstřihu miluju), skvělou barvu, materiál je velmi příjemný a podobně jako svetr ani tričko po opakovaném praní nemění tvar. Velikost S mi sedí tak dobře, že ho velmi ráda nosím i tehdy, kdy ho k jeho primární funkci jaksi nemám šanci využít (jako třeba do práce 😀 ).

Když už tedy kojící oblečení, obecně nepreferuju tento typ „dolního plnění“ a tak nějak ze zvyku bych vždy všechno cpala „vrchem“ – ale opět, tohle tričko je výjimka. Prostě mi skvěle sedí a překrytí vrstev je dokonale vyladěné – ani moc, ani málo (vlastně ani na první pohled není vidět) – takže i já, která si dokážu udělat kojotriko opravdu skoro ze všeho, „tahám spodem“. V podstatě jediná má výtka je, že není více barevných variant a varianta s dlouhý rukávem! Protože je to jednoduše jeden z mých současných nejoblíbenějších kusů v šatníku, tak bych mu do budoucna moc ráda pořídila nějakého sparing partnera. 🙂

Jak to vidí Linda:

Když přišli Angel Wings s kojícím oblečním, byla jsem naprosto nadšená! To přesně mi od této značky chybělo. Tušila jsem, že to bude pecka a materiál i provedení budou TOP, jak je u této značky zvykem. Přesto mě tričko velmi příjemně překvapilo. Když jsem si přečetla složení, tak trošku jsem nevěděla, co čekat, viskóza a spandex? Žádná bavlna? Ale na fotkách to vypadá jako normální tričko (?).
Tričko je hladké, chladivé, velmi pružné s lehoulinkým leskem. Mezi maminkami jsem sklidila nejednu pochvalu, jaké že to mám krásné tričko. Ono totiž ač je „obyčejné“, díky neobyčejnému materiálu a velmi hezkému skorolodičkovému výstřihu, jak popsala Lenka, působí tak nějak víc elegantně, krásně drží tvar a na první ani druhý pohled nepůsobí kojícím dojmem. Skoro by se chtělo říct, že je to takové to taková ta kancelářská „halenka“.

U trička jsem byla trošku méně pesimistická a zvolila jsem velikost S, kterou jsem nakonec měnila za velikost XS, velikost S se mi totiž zdála hodně volná a nařasená v pase, mj. z důvodu, že tričko lze nosit i v těhotenství.

Jediné, co by mi chybělo ke štěstí u tohoto trička je větší výběr vzorů a za mě by mohlo být klidně ještě kousíček delší 🙂

Toto tričko a další produkty značky Angel Wings najdete na našem e-shopu:

https://eshop.vhadru.cz/15-pro-maminky