Složení: 62 % česaná bavlna, 38 % tussah

Gramáž: 280 g/m²

Velikost: 5

Úvaz: dvojitý kříž, pirátský batoh/candy cane chest belt

Další nádherný divošátek, kterému nelze odolat, tzv. „herbář“, mě už jednou mě dostal do kolen, když jsem měla tu čest ho na momentík navázat na velkém frýdeckém srazu, a na kolenou jsem pak zůstala. Je totiž úžasný na první, druhé, třetí i desáté navázání! Ten wildslingovský tussah je prostě dokonalost sama. 

Vzor s lesní havětí a podrostovou flórou v realistickém ztvárnění ve spojení s oranžovožlutými tussahovými paprsky je naprosto úžasný! A jen pro vysvětlení, i ten název je vlastně dokonalý – „la forêt vierge“ znamená ve francouzštině panenský les a „les rayons du soleil“ jsou „sluneční paprsky“. Už po našem prvním setkání jsem psala, že se nedokážu rozhodnout, která strana se mi líbí víc – nedokážu to ani po tomto druhém, výrazně delším rendez-vous.

A navíc se váže úplně sám – dokonalý univerzál, od maličkých miminek až po batolata, je měkký, mazlivý, skvěle se váže i dotahuje a drží jak přibitý. A nenáchylný na vytahování nitek. Jediné, co mě na tomto testování zklamalo, bylo to, že jsem ho musela chtě nechtě poslat dál. Fňuk.