…v tom ostravském, Dětském ráji, abychom to blíže specifikovaly. 😉 Jednou za čas má naše nosící skupina „velký testovací sraz“; tentokrát to byl letní venkovní srazo-piknik, kde se nám k vyzkoušení sešla spousta zajímavých krasavců – a zejména pak krasavců od Loktu She. Několik z nich k nám přišlo na testování přímo od nich – jmenovitě horká novinka Navis hned ve dvou provedeních – Amphitrite a Ahoy, taktéž novotou zářící Bird Garden Orinoco, nestárnoucí Bird Garden Mint a elegantní Rhododendrons Ruby s velmi zajímavým složením. A že jsme nesmírně hodné holky, tak jsme k testovacímu komínku přihodily i své vlastní LoktuShky, aby se naše spolunosnice měly s čím pořádně pomazlit – můj milovaný Sea Motion Adriatic (který už jsme tady jednou měly), Adriaticovu neméně milovanou ségru Love Motion Isoldu (kterou jsme tady ještě neměly a Isoldu to jistě velmi mrzí 😀 ) a Lindinu Meruňku – Bird Garden Apricot Ice Cream.

Loktu She, liberecká firma založená čtyřmi nosícími maminkami, své první šátky vydala v roce 2016 a od té doby se stačila na českém trhu stát naprostou klasikou. Kdo někdy neměl v ruce minimálně jeden Bird Garden, ať hodí kamenem! Není se co divit – kvalitní šátky v atraktivních vzorech, v široké barevné paletě, s dobrými (a často více než jen dobrými) vázacími vlastnostmi, za velmi přijatelnou cenu – no neber to! Ostatně o tom, jak se nám nosí a nosilo v LoktuShích, už jste si zde mohli přečíst několikrát – kromě již zmiňovaného Adriaticu jsme testovaly sperma-kapky Raindrops Storm ze skupiny Nosíme děti i krásnou dvojici Carminu a Sapphire poskytnuté k testování přímo z Liberce.

Dnes budu mít velmi lehkou práci, protože to, o co se s vámi chceme podělit předeveším, jsou dojmy našich milých spolunosnic (naše recenze budou následovat v rychlém sledu 😉 ). Za všechny tímto velmi děkujeme za možnost šátky vyzkoušet!

Bird Garden Orinoco (to je ten pruhovaný 😀 ):

Pavlína V.:

Nošeneček 6 kg, 3 měsíce. Krásné, decentní barvy a vzor, na omak hladký a přesto v úvazu krásně drží. Dobře se mi navazoval a při dotahování se ani nehnul. Ani přes výheň venku mi v něm nebylo nijak extrémně teplo, naopak bych řekla, že ze začátku lehce chladil. Pokud bych jej našla ve více klučičích barvách, asi by byl velmi silný kandidát na seznam MH.

Janka H.:

Šátek jsme měli možnost na chviličku vyzkoušet na pondělním srazu a úplně nás uhranul svou jemností a tenkostí  vázal se skoro sám, dotahoval luxusně a malého uspal téměř okamžitě  barevně mě z fotek vůbec nezaujal, ale naživo a na sluníčku je moc hezký 

Lucie T.:

Krásně barevný šátek s tencelem jsme a dcerkou (13 měsíců a 9,5 kg) zkoušely v parném dni. Působil na mne jako tenký ale pevný šátek, dotahoval se dobře a držel na 2 uzly. Horko v něm bylo trochu menší než v celobavlněném šátku, ovšem po půl hodině už jsem cítila ramena. Volila bych jej spíše na menší miminka.

Rhododendrons Ruby:

Zuzana P.:

Byla jsem zvědavá na toto složení. Šátek je sice měkký, hebký, ale je to taková deka. Je ho hodně do ruky, dělá velký uzel, je dost teplý. Určitě to není šátek na malá miminka, na léto a pro nezkušené šátkařky. Na ramenech je příjemný, určitě unese i slona. Barevně mě neohromil, nejsem na červenou. I když vlákna šátku působí hladce, tak v úvazu neprokluzoval a držel.

Denisa M.:

Odzkoušeno s 4m/7kg nošenečkem, krásný a měkký šatek, na léto dost silný, ale ja mám takove ráda. Je fakt, že uzel byl obrovský, proto raději nosit s kroužkem.

Bird Garden Mint:

Zuzana B.:

Skvělý šátek, dobře se dotahoval, příjemný a tenký, vyzkoušen na 3měsíční 5,5kg holčičce. Barvička krásná, jarní, letní 

Markéta K.:

Tenký, jemný, hebký, úžasný na léto! Uspávání v těch vedrech nám dalo všem zabrat, ale když máte dobrého pomocníka, vše jde snáz  Moc děkuji za možnost vyzkoušet! Nošenec 10m a 9kg.

Kerool M.:

Děkuji za možnost vyzkoušet, je uz mi teď jasné, ze moje příští volba bude tahle příměs Velmi příjemný, skvěle se dotahoval, moje láska na první pohled, naprosto úžasný šátek 

Love Motion Isolda:

Pavlína V.:

Nošeneček 6 kg. Barvy nádherné, syté, zkrátka v jednoduchosti je krása. Isolda je měkkoučká, velmi dobře se dotahuje, v úvazu drží, při navazování neprokluzuje a celkově je to pohodářka.

Lucie T.:

Isoldu jsem měla v merku už delší dobu a jsem ráda, že jsem ji mohla vyzkoušet! 🙂 Šátek je krásně barevný a i když je tlustší, je hladký a moc příjemný. Vázal a dotahoval se mi skoro sám, bylo nám v něm s dcerkou příjemně. Nošenka 13 měsíců a cca 9,5 kg byla taky spokojená. Kdyby se naskytla výhodná nabídka, brala bych ho.

Sea Motion Adriatic:

Janka H.:

Už víme, proč je tento šátek tak chválený ?? Je to skutečný úžasňák a i my ho chceme do naší sbírky ? do ruky akorát, váže se krásně a parádně drží i na jednom uzlu ? a ty barvy! Moc děkujeme za možnost vyzkoušení ??

Markéta K.:

Ach ach a ještě jednou ach….já vlastně ani nemám co říct, vše uz bylo napsáno? je to naprostý úžasňák! Měkký, nosný, prodyšný, vázácí se sám!❤

Zuzana P.:

Nošenec 3 měsíce, cca 5,9 kg. Gramáž šátku 360 g/m², toho jsem se u tak malého miminka zalekla a nejdřív jsem ho nechtěla ani testovat, taková deka přece nebude pro nás. Jenže pak jsem si Adriatic osahala a on vůbec není deka. Je vcelku akorát do ruky, příjemně měkoučký, trochu pružný, nemačká se. Vázal se snadno, v úvazu držel. Moc se mi líbí zajímavá vazba šátku a jeho barvy. Na holém těle mě nekousal, ale merino je samozřejmě teplejší, nicméně na zimu to bude super parťák.

Navis Ahoy:

Pavlína V.:

Děkuji za možnost testování. Ahoy je kus mořského ?, který se ale nezalekne ani menšího nošence (6 kg a tři měsíce). Růžové loďky mě nahlodaly, ale modré najisto přesvědčily, zkrátka konečně barvy a vzor pro pořádné chlapy ? Šátek je mekkoučký a hebký, dobře se vázal, jen je ho opravdu hodně, ale zato musí unést i ?. Dělal opravdu velký námořnický uzel, celý úvaz pevně držel a i přesto, že jsem ho měla plná ramena, tak mi to nijak nevadilo. Určitě o něm budu ještě uvažovat na další nosící období.

Janka H.:

Na lodičky jsme se moc těšili a byli na ně moooc zvědaví ? Vzhledově jsou krásné ? Šátek se vázal ok, dobře drží i na jednom uzlu ? do ruky je ho dost, což máme ale rádi ? bohužel se pro nás ale ten potřebný wow efekt nedostavil ? děkujeme moc za možnost vyzkoušení ?

Navis Amphitrite:

Pavlína V.:

Loďky mě na první pohled na obrázku moc neoslovily, ale v reálu jsou nakonec mnohem hezčí, prostě v jednoduchosti je krása. Šátek je měkký, dobře se dotahuje, v úvazu drží, není to zkrátka žádná babiččina deka, ale sympatický měkkouš. Na ramenou je pohodlný.

Veronika P.:

Děkuji za možnost vyzkoušení prvního šátku s tencelem. Jsem nadšená, jak byl úžasně příjemný. Se šátkem se báječně pracovalo a mít jiný vzor, beru ho všema 10.

Zuzana P.:

Lodičky, to byla láska na první pohled, první dotek a první navázání. Krásné pastelové barvy, pro holku i pro kluka. Na dotek je měkký, při vázání hodně pruží a zjišťuji, že to mám ráda. Vlastně vůbec mám ráda tencel. Krásně se dotahuje, je hladký, klouže, ale v úvazu drží, je hezky prodyšný a přitom nosný, na ramenou byl moc příjemný, prostě bezva šátek na léto. Je ho tak akorát do ruky, mačká se trochu méně než jiné tencelové šátky.

Bird Garden Apricot Ice Cream:

Denisa M.:

První dojem? Bavlňák, hmm… Ale je úžasný, drží, krásně se s ním pracuje. Je nádherný! <3

Pavlína V.:

IceCream s krásnou, něžnou, sladkou barvou a zajímavým jakoby 3D vzorem. Se šátkem se dobře pracovalo, dotahování bylo bez problémů. Na první dotek by se zdálo, že bude šátek klouzavý, ale opak je pravdou, při navazování krásně držel a stejně pak po celou dobu nošení. Je to šikovný pracant, se kterým člověk určitě nesáhne vedle.

Všichni zúčastnění si sraz ve společnosti LoktuShí velmi užili – jak sami vidíte, vázalo, zkoušelo, kojilo a spalo ve v šátcích o sto šest. 😉 Budeme se někdy v budoucnu těšit na opětovné setkání! 😉