Ze všech mnou testovaných nosítek MartyS je toto můj jasný favorit – jednak se jedná o nenastavitelné nosítko, která preferuju (je to překvapivé, ale nerostoucí nosítka prostě dlé mého názoru obecně dítěti odpovídajících rozměrů sedí lépe, a navíc z něj nečouchají provázečky, poproužky a tkaničky, které se při používání jak nosičem, tak nošencem můžou urvat a případně i něco vzít s sebou), jednak je to první a nejspíš jediné nosítko ve vesmíru, které můžu nosit nezkříženě a vydržím to déle než 20 minut, ó zázrak! Je to zejména díky tomu, že zádovou sponu lze sesunout skutečně proklatě nízko. Velmi kladně také hodnotím  bederák (tvrdý, jak jinak), ramenní popruhy jsou přiměřeně polstrované, spony bytelné a nosítko je pěkně ušito se smylem pro detail (např. duha na zádové opěrce plynule přechází i na kapucku, mé puntičkářské já se tetelí blahem). Kapucka bohužel není sundavatelná (fňuk), ale MartyS to umí i odepínatelně, takže to nepovažuju za negativum (ale zase ty uchycovací gumičky, chm).

Co mě dost vypruzovalo, byly slintáčky. Krásně v barvě, ale volné jak kůže na mém břuchu po porodu – při nahazování se mršky stěhovaly, jako by měly nožičky, a při nahazování při křížení nezřídka utekly úplně (několikrát jsem je na různých srazech sbírala, když někomu při zkoušení nosítka upadly).  Nemožnost sundat zádovou sponu a absence oboustranných spon na ramenních popruzích, jojo, obehraná písnička, pro mě ale bohužel zásadní faktor, který by mě od pořízení nosítka odradil.

Jinak nám nosítko oběma sedlo jako zadeček na nočníček. Emilka byla pro Baby v 9 měsících/7 kg a chlup a plus mínus 70 cm zcela ideálním nošeňátkem,  krásně zakapsovaná, podsazená a zádovou opěrkou obejmutá, mně vyhovovalo nošení dokonce i nezkříženě.

Celkově velký vypasený palec nahoru! Oh Baby!