Minulý týden proběhlo slavnostní otevření dětského venkovního hřiště v naší oblíbené ostravskoporubské herničce Kids Point a my jsme samozřejmě nesměly chybět. Někteří z vás vědí, že je to místo, kde Lenka působí jako lektorka tančení v šátku a to každé úterý od 9:30 hod. Pokud byste si chtěli takové tancování vyzkoušet, jste vítáni! Stačí sledovat skupinu na FB Tančíme v šátku a přihlásit se na událost, kterou Lenka tvoří vždy pár dní předem.

Kids point je hernička, kde si můžete dát dobrou kávu a občerstvení a kde se vaše děti dozajista „vyblbnou“. Mezi vybavení patří kuchyňka, skluzavka, trampolína, nespočet hraček a dokonce i maškarní kostýmy. Nyní venku přibyla ještě velká trampolína a dřevěný domek se skuzavkou a houpačkami.

Vstup do herny stojí 45 Kč bez omezení času a platí se vždy za každé jedno dítě.

Podívejte se na fotografie, které jsme pořídily (tentokrát mobilem). Kdyby se vám zdálo, že tam nikdo není, tak je to a) proto, že tam Linda byla přesně na minutu na otevíračku b) proto, aby Linda nemusela řešit rozmazávání dětských obličejů, tak ji to přišlo vhod 😀